Alles voor je huisdier nu ook online!

Onze webshop heet Doc&Booff.

In deze shop kunt u van alles bestellen voor de verzorging van uw dier. Van producten die u in een dierenwinkel vindt tot dierenartspraktijk artikelen. En als u uw account koppelt aan onze praktijk krijgt u ook nog eens 5% korting!

De Nederlandse dierenartsen hebben gezamenlijk een eigen webshop Doc&Booff gelanceerd.

Ook dierenkliniek Arkel is hierbij aangesloten. Op Doc&Booff is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.   

 

Zorg en vertrouwen  

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van je huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kun je voor ieder dier bij Doc&Booff een speciaal dierenprofiel opstellen. Dankzij dit dierenprofiel krijg je handige tips en adviezen over hoe je jouw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder.   

 

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen    

Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 39,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze meteen aan ons stellen!   

 

Koppelen aan Dierenkliniek Arkel

Wanneer u zich met het registreren bij Doc&Booff koppelt aan Dierenkliniek Arkel krijgt u 5 % extra kortingop uw eerste bestelling. 

 

Ga snel naar www.docbooff.nl.

...om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.

 

Iedere maand weer nieuwe acties, met kortingen oplopend tot wel 25%!