Dierenartsen


Kim Rijnen

 

Dierenarts worden is iets wat ik als kind al wilde. Helaas kon ik door uitloten niet meteen beginnen met de studie diergeneeskunde, en ben ik eerst afgestudeerd als bioloog aan de universiteit Utrecht.

Sinds 2003 ben ik aan het werk als dierenarts.

De eerste jaren heb ik in een gezelschapsdierenpraktijk in Delft gewerkt. Hier ben ik gestopt omdat ik aangenomen was voor de 4-jarige opleiding tot specialist gezelschapsdieren aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Na 1 jaar veel kennis te hebben opgedaan trok de gewone praktijk mij toch meer en ben ik gestopt met de specialisten opleiding. Ik ben toen bij dierenartsenpraktijk het Westelijk Weidegebied in Harmelen terechtgekomen.

Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt, maar toen de kans voorbij kwam om een eigen praktijk te beginnen, dicht bij huis, heb ik die natuurlijk meteen gegrepen.

Ik woon in Leerbroek met mijn man Jord, dochters Luke & Puck en onze twee labradors Vlimmen en Bommel. Dus nu een eigen praktijk, samen met dierenarts Jolein Jansen en met 3 assistentes Cora, Cheryl en Eline hopen we jullie van dienst te kunnen zijn.


Jolein Jansen

 

Ook ik heb, net als Kim, vanaf kinds af aan geroepen dat ik dierenarts wilde worden. Daarbij had ik het geluk dat ik meteen werd ingeloot, waardoor ik in 2006 aan mijn studie Diergeneeskunde ben begonnen. In het voorjaar van 2013 ben ik afgestudeerd, waarna ik in de zomer verschillende waarnemingen heb gedaan. Vervolgens heb ik 2 jaar gewerkt in het Gooi. 

Sinds augustus 2015 heb ik een tweede baan in een kliniek in Vianen, waar ik ongeveer een dag in de week werk, plus diensten draai. Sinds maart 2016 ben ik op dinsdag en donderdag werkzaam bij Dierenkliniek Arkel, op de plaats van Lisanne Timmermans. 

Als dierenarts vind ik het belangrijk om de tijd, rust en aandacht voor patiënten en eigenaren te hebben. Dierenkliniek Arkel is dus een praktijk waar ik me helemaal thuis voel.

Ik woon in Hagestein samen met mijn partner Wim en onze 2 katten Jaap en Kees. Verder ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met mijn twee paarden Red Devil en Dedina.  

Paraveterinairen

 Cheryl de Gier

 

Mijn naam is Cheryl de Gier. Ik ben in 2008 afgestudeerd als paraveterinair/ dierenartsassistente aan het Groenhorst college in Barneveld. Ik woon samen met mijn man Jan en zoontjes Tibbe en Boet in Langerak.

Het bezig zijn met dieren is naast mijn werk ook echt mijn passie. In mijn vrije tijd kroel ik graag met mijn 2 Maine Coon's Chap en Gimme en eet ik graag een eitje van mijn 2 Cochin kippen. 

Ik werk met veel plezier bij dierenkliniek Arkel en ben hier op dinsdag, donderdagochtend en vrijdag te vinden.


 Cora Rikkelman

 

Cora werkte al vele jaren in de oude praktijk van Marion Rodrigo. Bij overname van de praktijk in 2009 is Cora mee gegaan naar het nieuwe pand om ons nieuwe team te versterken. 

Naast haar werk als dierenarts assistente is zij beheerder van het dierenasiel in Gorinchem.

 

Daarnaast is zij een uiterst ervaren gedragstherapeute en kunt u bij probleemgedrag van dieren bij haar terecht.

Cora is op maandagmiddag en donderdagmiddag op de praktijk aanwezig.

 


Eline van Zoest

 

Ik ben Eline van Zoest en heb mijn diploma Paraveterinair behaald in 2014 aan het Wellant College te Dordrecht. Na mijn opleiding kon ik gelukkig direct aan de slag. 

Vanaf november 2015 ben ik op de maandagochtend en woensdag te vinden bij Dierenkliniek Arkel.

Dieren zijn uiteraard een passie van mij en daarom bestaat mijn huishouden uit o.a. twee kruising Maine Coon katten en diverse soorten slangen. In mijn vrije tijd houd ik mij veel bezig met muziek en leen ik vaak de hond van mijn tante om lekker uit te waaien in het bos of op het strand!