Dierenartsen


Kim Rijnen

 

Dierenarts worden is iets wat ik als kind al wilde. Helaas kon ik door uitloten niet meteen beginnen met de studie diergeneeskunde, en ben ik eerst afgestudeerd als bioloog aan de universiteit Utrecht.

Sinds 2003 ben ik aan het werk als dierenarts.

De eerste jaren heb ik in een gezelschapsdierenpraktijk in Delft gewerkt. Hier ben ik gestopt omdat ik aangenomen was voor de 4-jarige opleiding tot specialist gezelschapsdieren aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Na 1 jaar veel kennis te hebben opgedaan trok de gewone praktijk mij toch meer en ben ik gestopt met de specialisten opleiding. Ik ben toen bij dierenartsenpraktijk het Westelijk Weidegebied in Harmelen terechtgekomen.

Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt, maar toen in 2009 de kans voorbij kwam om een eigen praktijk te beginnen, dicht bij huis, heb ik die natuurlijk meteen gegrepen.

Samen met dierenarts Céline en met 3 assistentes Cora, Holly en Jantine hopen we jullie van dienst te kunnen zijn.


Céline Baaren

 

Zoals voor vele dierenartsen was het ook mijn droom van jongs af aan om dierenarts te worden. Opgegroeid met zowel honden, katten als konijnen, was ik altijd met dieren in de weer. 

Na de middelbare school werd ik helaas uitgeloot en heb ik een jaar aan de Universiteit van Antwerpen Diergeneeskunde gestudeerd. Het jaar daarna werd ik alsnog ingeloot voor de studie Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht en daar ben ik in oktober 2016 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts. Na mijn afstuderen heb ik anderhalf jaar gewerkt in een praktijk in Almere. Sinds 1 maart 2018 versterk ik met veel plezier het team van Dierenkliniek Arkel. U kunt mij tegenkomen op dinsdag, woensdagmiddag en donderdag.


 

In Memoriam

 

Jolein van Weverwijk - Jansen (10-06-2018)

 

 

Onze dierbare collega dierenarts, altijd vrolijk en opgewekt, met haar onuitwisbare grote glimlach en bos krullen.

Ze was erg betrokken bij de dierenkliniek, de dieren en de eigenaren.

 

Paraveterinairen


 Cora Rikkelman

 

Cora werkte al vele jaren in de oude praktijk van Marion Rodrigo. Bij overname van de praktijk in 2009 is Cora mee gegaan naar het nieuwe pand om ons nieuwe team te versterken. 

Naast haar werk als dierenarts assistente is zij beheerder van het dierenasiel in Gorinchem.

 

Daarnaast is zij een uiterst ervaren gedragstherapeute en kunt u bij probleemgedrag van dieren bij haar terecht.

Cora is op maandagmiddag en donderdagmiddag op de praktijk aanwezig.

 


Holly Baars

 

Mijn naam is Holly Baars en ik ben in mei 2020 afgestudeerd als paraveterinair aan het Aeres Training Centre te Barneveld. 

Ook al ben ik nog niet zo lang een paraveterinair, heb ik wel al veel ervaring met dieren. Naast het opgroeien met veel dieren in huis, heb ik na het behalen van mijn diploma voor dierenverzorger ook 5 jaar lang in Scandinavië gewerkt met sledehonden.

Ik ben erg blij dat ik het team van dierenkliniek Arkel mag komen versterken en ben hier iedere dag te vinden.

 


Jantine Pellikaan

 

Mijn naam is Jantine Pellikaan. Samen met mijn man Govert en al onze dierenvrienden (honden, katten, konijnen en schapen) wonen we in Goudriaan. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig op het creatieve vlak en met het trainen van mijn Border Collie Bob. Lekker wandelen met de honden Bolle en Bob is ook een bezigheid waar ik van kan genieten. Sinds 2015 ben ik paraveterinair, eerst bij een andere kliniek en nu in Arkel. Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging en u zult me tegenkomen op dinsdag, woensdag en vrijdag.