Dierenartsen


Kim Rijnen

 

Dierenarts worden is iets wat ik als kind al wilde. Helaas kon ik door uitloten niet meteen beginnen met de studie diergeneeskunde, en ben ik eerst afgestudeerd als bioloog aan de universiteit Utrecht.

Sinds 2003 ben ik aan het werk als dierenarts.

De eerste jaren heb ik in een gezelschapsdierenpraktijk in Delft gewerkt. Hier ben ik gestopt omdat ik aangenomen was voor de 4-jarige opleiding tot specialist gezelschapsdieren aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Na 1 jaar veel kennis te hebben opgedaan trok de gewone praktijk mij toch meer en ben ik gestopt met de specialisten opleiding. Ik ben toen bij dierenartsenpraktijk het Westelijk Weidegebied in Harmelen terechtgekomen.

Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt, maar toen in 2009 de kans voorbij kwam om een eigen praktijk te beginnen, dicht bij huis, heb ik die natuurlijk meteen gegrepen.

Samen met dierenarts Roxanne en met 4 assistentes Cora, Holly, Jantine en Sarah hopen we jullie van dienst te kunnen zijn.


Roxanne Dolmans

  

Zoals vrijwel iedere dierenarts wilde ook ik van kleins af aan dierenarts worden. In november 2018 ging deze droom voor mij in vervulling als dierenarts voor gezelschapsdieren.

Na meerdere jaren gewerkt te hebben in twee verschillende klinieken, werk ik sinds maart 2024 met veel plezier bij dierenkliniek Arkel. Een voor mij bekende kliniek, waar ik in het verleden al een aantal keer ingevallen heb.

Mijn passie ligt niet alleen bij de huisdieren maar ook bij hun baasjes. Ik vind het belangrijk dat zij gehoord worden en dat we samen tot een oplossing komen waar ook zij zich goed bij voelen. Eerlijkheid en respect, maar ook dierenwelzijn staan bij mij hoog in het vaandel. 

In mijn vrije tijd ben ik veel aan het wandelen met mijn hond Lemon en ben ik veel in de tuin te vinden.

U kunt mij tegenkomen in de praktijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Paraveterinairen


Cora Rikkelman

 

Cora werkte al vele jaren in de oude praktijk van Marion Rodrigo. Bij overname van de praktijk in 2009 is Cora mee gegaan naar het nieuwe pand om ons nieuwe team te versterken. 

Naast haar werk als dierenarts assistente is zij beheerder van het dierenasiel in Gorinchem.

 

Daarnaast is zij een uiterst ervaren gedragstherapeute en kunt u bij probleemgedrag van dieren bij haar terecht.

Cora is op maandagmiddag en donderdagmiddag op de praktijk aanwezig.

 


Holly Baars

 

Mijn naam is Holly Baars en ik ben in mei 2020 afgestudeerd als paraveterinair aan het Aeres Training Centre te Barneveld. 

Ook al ben ik nog niet zo lang een paraveterinair, heb ik wel al veel ervaring met dieren. Naast het opgroeien met veel dieren in huis, heb ik na het behalen van mijn diploma voor dierenverzorger ook 5 jaar lang in Scandinavië gewerkt met sledehonden.

Ik ben erg blij dat ik het team van dierenkliniek Arkel mag komen versterken en ben hier iedere dag te vinden.

 


Jantine Pellikaan

 

Mijn naam is Jantine Pellikaan. Samen met mijn man Govert en al onze dierenvrienden (honden, katten, konijnen, kippen en schapen) wonen we in Goudriaan. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig op het creatieve vlak en met het trainen van mijn Border Collie Bob. Lekker wandelen met de honden (Bolle & Bob) is ook een bezigheid waar ik van kan genieten. Sinds 2015 ben ik paraveterinair, eerst bij een andere kliniek en nu in Arkel. Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging en u zult me tegenkomen op dinsdag, woensdag en vrijdag.


Sarah Kampman

 

Sinds april 2023 ben ik op zzp basis ingevlogen als paraveterinair. Samen met mijn vriend en onze Australische herder Jup wonen wij in Hardinxveld-Giessendam. Als de zon schijnt vind ik het leuk om op de motor naar Arkel te touren en te genieten van de omgeving. Daarnaast werk ik de overige dagen van mijn week met mensen & paarden. Hoe lang ik hier blijf is niet bekend, maar u ziet mij vast wel eens achter de balie. Hopelijk tot dan!

 

 

Echograaf

Céline Baaren

 

De meeste klanten zullen mij wel kennen, ik heb 6 jaar bij Dierenkliniek Arkel gewerkt als all-round gezelschapsdierenarts. Nu zult u mij kunnen tegenkomen als echograaf.
Vanaf 2019 ben ik me steeds meer gaan focussen op het onder de knie krijgen van echografisch onderzoek bij honden en katten. Echografie is een mooi en niet-invasief middel om snel meer informatie te vergaren en zo beter tot een diagnose te komen bij uw hond of kat.
Op dit moment werk ik 2 dagen in de week als gezelschapsdierenarts bij een praktijk in het midden van het land en werk ik 2 à 3 dagen voor mijn eigen mobiele echoservice en maak ik echo’s bij verschillende praktijken, waaronder bij Dierenkliniek Arkel. Dit is voor mij de ideale combinatie om het werk uitdagend en interessant te houden.
Wie weet tot ziens!