Dierenartsen


Kim Rijnen

 

Dierenarts worden is iets wat ik als kind al wilde. Helaas kon ik door uitloten niet meteen beginnen met de studie diergeneeskunde, en ben ik eerst afgestudeerd als bioloog aan de universiteit Utrecht.

Sinds 2003 ben ik aan het werk als dierenarts.

De eerste jaren heb ik in een gezelschapsdierenpraktijk in Delft gewerkt. Hier ben ik gestopt omdat ik aangenomen was voor de 4-jarige opleiding tot specialist gezelschapsdieren aan de faculteit diergeneeskunde in Utrecht. Na 1 jaar veel kennis te hebben opgedaan trok de gewone praktijk mij toch meer en ben ik gestopt met de specialisten opleiding. Ik ben toen bij dierenartsenpraktijk het Westelijk Weidegebied in Harmelen terechtgekomen.

Hier heb ik 3 jaar met veel plezier gewerkt, maar toen in 2009 de kans voorbij kwam om een eigen praktijk te beginnen, dicht bij huis, heb ik die natuurlijk meteen gegrepen.

Samen met dierenarts Céline en met 4 assistentes Cora, Holly, Jantine en Sarah hopen we jullie van dienst te kunnen zijn.


Céline Baaren

 

Zoals voor vele dierenartsen was het ook mijn droom van jongs af aan om dierenarts te worden. Opgegroeid met zowel honden, katten als konijnen, was ik altijd met dieren in de weer.

In oktober 2016 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht als gezelschapsdierenarts. Na gewerkt te hebben in Almere en enkele waarnemingen gedaan te hebben, werk ik sinds maart 2018 met veel plezier bij Dierenkliniek Arkel. De afgelopen jaren heb ik mij meer verdiept in echografie en tegenwoordig maak ik dan ook veel echo's van de buik en het hart. Maar ook tandheelkunde en interne geneeskunde vind ik heel interessant. Het vak is zo divers en geen dag is hetzelfde! 

In mijn vrije tijd doe ik aan Crossfit, vind ik het heel leuk om te wandelen met mijn hondje Lemon en hou ik van lezen. 

Hopelijk tot snel in de praktijk! 

Paraveterinairen


Cora Rikkelman

 

Cora werkte al vele jaren in de oude praktijk van Marion Rodrigo. Bij overname van de praktijk in 2009 is Cora mee gegaan naar het nieuwe pand om ons nieuwe team te versterken. 

Naast haar werk als dierenarts assistente is zij beheerder van het dierenasiel in Gorinchem.

 

Daarnaast is zij een uiterst ervaren gedragstherapeute en kunt u bij probleemgedrag van dieren bij haar terecht.

Cora is op maandagmiddag en donderdagmiddag op de praktijk aanwezig.

 


Holly Baars

 

Mijn naam is Holly Baars en ik ben in mei 2020 afgestudeerd als paraveterinair aan het Aeres Training Centre te Barneveld. 

Ook al ben ik nog niet zo lang een paraveterinair, heb ik wel al veel ervaring met dieren. Naast het opgroeien met veel dieren in huis, heb ik na het behalen van mijn diploma voor dierenverzorger ook 5 jaar lang in Scandinavië gewerkt met sledehonden.

Ik ben erg blij dat ik het team van dierenkliniek Arkel mag komen versterken en ben hier iedere dag te vinden.

 


Jantine Pellikaan

 

Mijn naam is Jantine Pellikaan. Samen met mijn man Govert en al onze dierenvrienden (honden, katten, konijnen, kippen en schapen) wonen we in Goudriaan. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig op het creatieve vlak en met het trainen van mijn Border Collie Bob. Lekker wandelen met de honden (Bolle & Bob) is ook een bezigheid waar ik van kan genieten. Sinds 2015 ben ik paraveterinair, eerst bij een andere kliniek en nu in Arkel. Ik ben blij met deze nieuwe uitdaging en u zult me tegenkomen op dinsdag, woensdag en vrijdag.


Sarah Kampman

 

Sinds april 2023 ben ik op zzp basis ingevlogen als paraveterinair. Samen met mijn vriend en onze Australische herder Jup wonen wij in Hardinxveld-Giessendam. Als de zon schijnt vind ik het leuk om op de motor naar Arkel te touren en te genieten van de omgeving. Daarnaast werk ik de overige dagen van mijn week met mensen & paarden. Hoe lang ik hier blijf is niet bekend, maar u ziet mij vast wel eens achter de balie. Hopelijk tot dan!