Iedereen die bij ons werkt heeft hart voor dier en voor mens. Een persoonlijke en diervriendelijke benadering is voor ons erg belangrijk.

 

Uw huisdier is geen nummer maar heeft een naam!

 

 

 Wij streven erna uw dier zo min mogelijk stress te geven tijdens de behandeling. Dit bereiken wij door bv. bij katten ze eerst even aan de spreekkamer te laten wennen, een hoge vensterbank of schuilmogelijkheid te bieden. Ook kan kattenkruid sommige katten wat relaxter maken.

 

Voor angstige honden hebben we een ervaren assistente en tevens gedragsdeskundige, die op de juiste manier de hond weet te benaderen. De meeste grote honden behandelen we ook op de grond i.p.v. op de behandeltafel.

 

Konijnen worden ook vaak op de grond behandeld, konijnen kunnen heel onverwacht een krachtige sprong maken, waardoor er risico ontstaat dat ze van hoogte vallen als ze op de tafel worden behandeld.

 

Wij werken maar met 2 dierenartsen wat betekent dat u met uw dier altijd bij een bekende dierenarts terecht komt.

Een goede kwaliteit bereiken wij doordat alle medewerkers vakkundig zijn opgeleid. We hebben dierenartsen met ruime diergeneeskundige ervaring.

 

Dierenartsen en paraveterinairen worden regelmatig bijgeschoold en actuele ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde worden op de voet gevolgd.  

 

De praktijk is goed bereikbaar voor de gehele regio Gorinchem en Leerdam en beschikt over gratis parkeergelegenheid.

Wel moet er aan de overkant van de praktijk een parkeerschijf gebruikt worden.