Alles voor je huisdier nu ook online!

Onze webshop heet VoorMijnDier.

In deze shop kunt u van alles bestellen voor de verzorging van uw dier. Van producten die u in een dierenwinkel vindt tot dierenartspraktijk artikelen. 

 

De Nederlandse dierenartsen hebben gezamenlijk een eigen webshop VoorMijnDier gelanceerd.

Ook dierenkliniek Arkel is hierbij aangesloten. Op VoorMijnDier is alles verkrijgbaar wat nodig is voor je gezelschapsdier; van onderhoudsvoeding, speciale voedingen en diëten, vlooienmiddelen, manden tot en met vele speeltjes. Uiteraard met belangrijke praktische tips en adviezen voor het welzijn en de gezondheid van het dier.   

    

Haal je bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen    

Je kunt zelf kiezen waar je je bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 49,50 wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om je online bestelling op onze praktijk af te halen. Je betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest je eigen afhaalmoment en als je nog vragen hebt kun je ze meteen aan ons stellen!  

Als u het voor 22:00 besteld, is het de zelfde dag nog verzonden. 

 

 

Ga snel naar www.voormijndier.nl.

...om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.